Nieuwe verkoop locatie gezocht

Wij van Fashion Theater (Stappen in Meesterwerken) zijn op zoek naar een nieuwe locatie voor een winkel in het centrum van Den Bosch, nadat ons tijdelijk huurcontract Achter het Stadhuis afliep. Wij zijn volop bereikbaar op onze website www.stappeninmeesterwerken.nl voor onze prachtige pumps, shooties en laarzen. Voor maatwerk, of een pump of schoen op kleur, kunt u met ons contact opnemen.

Of kijk voor onze sneakers, met of zonder print op www.linkkens.com. Kom naar één van onze shop in shop in de diverse winkels. Hiervoor verwijzen wij u naar de website. Per medio januari zijn wij te vinden in het tassen museum “Hendrikje” aan de Herengracht 571 te Amsterdam.U zult ons overal tegen kunnen komen, en u kunt ons blijven volgen op de websites en de Social Media.

Wie helpt ons zoeken?

Wij stellen een paar schoenen beschikbaar wie de geschikte locatie voor ons kan vinden!

Uiteraard zijn wij volop bezig met het pumpen van een nieuwe collectie. En het zoeken naar kunstenaars die met ons schoenen willen maken, professionele artiesten, maar ook enthousiaste thuiskunst of bloggers of vloggers met fantasie…… en volgers….

Groet van ons allen bij Passi in Capovalori en LINKKENS.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}