Fashion by Ju over Stappen in Meesterwerken

Passi in Capolavori ofwel Stappen in Meesterwerken: een nieuw verrassend schoenenmerk!

Fashion by Ju kwam in contact met Peter Heerkens, mede-eigenaar van Passi in Capolavori. Hij vertelde me over zijn passie: het maken, creëren, ontwerpen van een nieuw schoenenmerk. Peter Heerkens begon met het ontwerpen van sneakers. Sneakers gemaakt van nappaleer in stoere modellen. De sneakers vindt hij leuk, maar Peter wilt zich liever gaan focussen op het maken van elegantere damesschoenen.

Passi in Capolavori is er voor vrouwen die creëren, het anders zien en het bovenal anders doen. Passi in Capolavori, geboren in 2016 in ’s Hertogenbosch, is ontstaan vanuit een enorme passie om te ontdekken en te verbazen.

Het prikkelen van jezelf en je omgeving met je persoonlijkheid en je handelen is een belangrijk doel in ons leven. Dat verbazen willen wij doen met Passi in Capolavori.

Een stijlvolle look maak je af met schoenen met een uniek en eigen karakter, waarmee je meer laat zien dan gevoel voor stijl. We vinden het cool dat jij je uitspreekt en laat zien wie je bent. Dingen worden interessant als ze een stap verder gaan dan het alledaagse.
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}