Bijna moederdag!!

Bij onze samenwerking met Linkkens:

 

Linkkens originele Vincent van Gogh sneakers gemaakt uit duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Onze Vincent van Gogh – kunst-sneakers zijn duurzaam geproduceerd waarbij wij in elk paar sneakers meer dan 5 anderhalve liter flessen frisdrank hebben gerecycled, en bedrukt met beroemde kunst van Vincent van Gogh waaronder de Amandelbloesems, en Irissen. De Linkkens sneakers worden ontworpen in Den Bosch en deels gemaakt in Nederland en Portugal, de sneakers zijn volledig leder gevoerd en hebben ook een uitneembaar voetbed.

Shop online in een van onze webshops, en laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod Vincent van Gogh sneakers maar ook andere sneakers met kunst zoals ‘Jheronimus Bosch’, bekende werken uit het Rijksmuseum, maar ook van lokale kunstenaars zoals de Bossche Henny Meijer. Wordt verliefd op onze producten en stap met Linkkens sneakers in onze wereld van mode en kunst.

www.linkkens.com/www.stappeninmeesterwerken.nl

o.a te koop bij Dirven Schoenen Den Bosch & Tilburg en Smits schoenenmode in Heusden, kijk voor meer verkooppunten op onze site!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}