Masterly the Hague

hakschoenen
zwart laarzen

PinC & Masterly the Hague

Van 19 tot 22 september waren we onderdeel van een prachtige expositie tegenover de Hofvijver, het Masterly the Hague festival. Het prachtige pand aan de lange vijverberg opende zijn deuren voor 75 kunstenaar die historische schilderijen gecombineerd hebben met, speciaal voor deze gelegenheid, vervaardigde hedendaagse werken.

Met veel zorg heeft Nicole Uniquole deze 75 kunstenaar uitgekozen en toegewezen welke kunstenaar met welke oude meester mocht exposeren. Ook wij waren erg enthousiast en trots dat Nicole ons had uitgenodigd om tijdens Masterly the Hague te komen exposeren met onze schoenen.

De meester, ook wel muse genoemd, die zij ons toegewezen heeft is het wonderlijke stilleven schilderij van de oude meester Hendrick Schoock uit 1640. Een klein paneeltje van 30 x 20 cm, maar zo ongelofelijk gedetailleerd.

Gebaseerd op dit kunstwerk hebben wij twee damesschoenen gecreëerd, die net zoals het tafereel van Schoock de vergankelijkheid tonen. Het design van deze artikel is ontworpen door de beeldend kunstenaar Adrianna Dieleman, het ontwerp van de laarzen door de ontwerper Peter Heerkens en natuurlijk onze Italiaanse partner.

Laarzen

We kijken met veel belastingstelling uit naar het Masterly the Hague festival van volgend jaar en hopen dat we weer geselecteerd worden voor deze prachtige expositie.

hakschoenen
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.