Kom jij ook?!
Hendrick Schoock Sjaal
sjaal

Schrijf je in en maak kans op onze Hendrick Schoock sjaalWilt u zich inschrijven om kans te maken op onze nieuwe sjaal van Hendrick Schoock?

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken.


Masterly Hendrick Schoock lange laars
Laarzen
Namens Fashion Theater aanwezig: Adrianna Dieleman
art design schoenen

foto door: Nienke Toeter

‘Masterly The Hague: Hollandse Meesters anno 2018’

“Met ‘Masterly The Hague’ is Nederland een cultureel festival rijker. Royal The Hague maakt zich op voor dit prachtige evenement van 20 t/m 23 september dat voortaan eenmaal per jaar het museumkwartier zal opluisteren tijdens Prinsjesdag.”

” In 25 stijlkamers ontmoeten oude en nieuwe meesters elkaar met ‘mooi gemaakt’ werk. Nicole Uniquole gaf de deelnemende designers, fotografen en kunstenaars een historische schilderij als muze. De contemporaine meesters lieten zich door dat schilderij  inspireren en produceerden vervolgens compleet nieuwe werken. 20 september is de lancering van die werken en komen passie voor vakmanschap en liefde voor schoonheid perfect samen.” Meer over dit evenement kun je lezen op onze website. Tickets voor het Masterly the Hague festival kun je bestellen via Masterly the Hague.

Bron: Persbericht Den Haag, 3 september 2018.

Tickets voor het festival kun je bestellen via Masterly the Hague.